__

Jag kom just hem från Bröndö. Måste väl säga grattis åt Josse, Daniela och Wili som gick och vann tävlingarna idag. För oss gick det mindre bra.. haha jag iss inte ens säga vad vi kom men inte sist iallafall.
Idag kom jag hem med en massa krimskrams som reflexs, ballonger och diplom, men också en klänning till självständighets balen och en tröjja.
Nu blir det skriba träff och sedan träningar

Fantastic 3 - Sara & Elin & Vicke

Imorgon far jag, Elin och Vicke iväg till Brndö för att skämma ut oss och baka bullar på 3 minuter.
Kommer gå bra!
Där är en tävling i yrkesskicklighet, som vi anmälde oss till utan att vi egentligen visst vad det var. Så imorgon kommer vi kanske instalera datorer, knyta slipsar, montera bildäck eller något annat krångligt.

Somtur är vi inte dom ända som skämmer ut sej. Josse, Daniela och Wili kommer också med och tror att dom kommer vinna..Halloween Festfint


Jag och matilda kollade igenom gamla bilder på bildkonsten idag, och ett ganska bra bildbevis på att matildas balans inte är den bästa hittade vi!
Tror dethär var någongån i 8


SVENSSON SVENSSON

Fast det är två månader till jul längtar jag redan. Det är så härligt att komma int till stan och se en stor gran på torget och julprypynt i hela stan!skulle borda ha svensson svensson race någon dag, skrattar ihjäl mej varje gång jag ser på det!


FÖRSTA NOVEMBER

Idag lottade vi paren till självständighets balen, blev nog riktigt bra. Nu är det bara en klänning som skall hittas sedan behöver man inte fundera mer på det. Jag har försökt hitta i vasa men tycker inte att det finns så mycket. Slutar väl med att jag kommer i en stor svart sopsäck!

Nu måste vi också börja planera vår halloweenfest som är en vecka försenda eftersom jag och matilda trodde det var halloween först nästa vecka..

Humorn på topp..!^

RSS 2.0