information+bilder

Sitter fridfullt och pratar med hanna och funderar på om jag orkar göra matteläxan eller inte när det plötsligt börjar ösregna, och hjälp vad det regnar låter som taket skulle falla ner när som helst!SLÖ DAG

Det har varigt en otroligt slö dag! vaknade kl 12 och har växlat mellan tv och dator hela dagen. Nä nu måste jag få frisk luft, tror jag kör iväg till butigen och köper något gott. haha

En otroligt fin bild på mej, hanna och daniela...

sjuk


HJÄLP!

Ser det lockande ut med 50 engelska frågor om USA? Nä det här går nog trögt, snart ger jag upp. Jag skulle borda veta något om invasionen i Afghanistan 2001 och dessutom skriva det på engelska...


helgen

Det har varigt en riktigt bra helg, som började med åminne på fredag. Och kul var det, efter åminne for jag, Matildax2 och Elin till Matilda. Trötta som bara vad var vi, medan Matilda fixade kvällsmat kröp elin in i duschen med skorna på..
På lördag var vi igen vid matilda och lagade mat sen bar det av till Kens faffas villa där en 9 tiden, sedan mot sundom till Fant. Var där i några timmar och sedan körde vi hem till matilda igen. Kom hem vid 3 tiden efter att Elins mopo stannat mitt på vägen i några minuter, men under dom minuterna hann jag tänka på alternativa lösningar som tillexempel att sitta 4 på matildas mopo. Men som tur var startade Elins mopo igen.Hade varken med kameran till åminne elr när vi for ut på lördagen så det blir två bilder från lördagen vid matilda före vi for ut.

__

Tror jag skall försöka göra undan alla läxor nu, och sedan blir det nog en tidig kväll ikväll så man orkar med åminne imårgon och villavslutning på lördag!

-Blid från sommaren-

Hela dagen i ett nötskal

Dagen började med skola 8.15. Helt trevligt, jag vann Daniela i shack om det nu är något att skryta med. Efter det for jag in till stan, elr jag kom inte hela vägen till stan för bensinen tog slut och mopon stannade vid ett trafikljus och jag fick skuffa den mellan alla bilar tills jag kunde parkera den. Sedan bar det av hem igen och nu till Matilda och därifrån sedan till treningar.Dance like there's no tomorrowÄntligen är det dags för årets första dans träning! Har längtat nu hela sommaren och nu är det dags.


Funderingar

För bara en vecka sedan var vi vid stranden, det var varmt och solen brände. Nu känns det som om det blir mörkt 8 på kvällen och snön skulle komma när som helst. Man kan inte längre gå i shorts eller stiga upp tidigt för att gå ut och sola, nej nu skall man ha jacka, halsduk och vantar när man far någon stanns. Det har gått väldigt fort från att vara sommar till att bli vinter, eller snarare höst men då kommer väl vintern lika snabbt.

Igår

Det blev lite ändrade planer igår eftersom det regnade. Vi for till matilda och kollade film, number 23. Ganska bra film faktiskt.
Och riktigt lyckad kväll blev det med bra sällskap och mycket skratt.


lördag

Sitter vid matilda och skall snart börja dra oss mot stan för att träffa lite folk och fira Matilda & Mara som båda blir ett år äldre idag


Matilda 15 år!

Känns som om vi kännt varandra hela livet, fast egentligen är det bara 4 år. Inte så lång tid om man tänker på hur bra jag känner dej. Du är en av mina allra bästa vänner, skulle inte klara mej utan dej.
Grattis på din 15 års dag!
Ha en super bra dag! :)
GRATTIS!

Don´t worry be happy

HAHAHAHA; det beskriver nog dagen. Som dom flesta kanske vet startade hanna en grupp på facebook som heter "1000 joinar och josse och wili e utklädda ti siamesiska kaniner första skoldagen" och efter som en viss daniela glömde kanindräkten hemma första skoldagen blev det idag istället. Ett gott skratt fick vi!

tårta på tårta med inlägg

Blir 2 inlägg direkt efter varandra nu men när jag kollade igenom photo booth hitta jag några fina ego bilder på min vänner, haha. Så jag tyckte jag måste dela med mej av härligheterna.

söta som bara vad!

Idag

Slutade redan 2 idag så jag och elin for int till stan för att hämta lite bilder som jag beställt, sedan mot simhallen för att skaffa lite muskler, haha. Vi bestämde oss för att gå på gym 1 gång i veckan, får nu se hur det blir med den saken. Försökte oss på att gå på gym en gång i veckan i början på sommaren också men vi var högst 3 gånger under hela sommaren. Nåja nytt försök nudå!


-en bild på mej och elin från gårdagen-

-.-

Är redan trött på skolan efter de två första dagarna. Orkar inte med läxor prov och allt sådant, till och med rasterna är tråkiga. Men i och för sej blir det väl så roligt man gör det, får försöka göra det till ett roligt år fast det värkar svårt.
Tack och gonatt!

Första skoldagen på mitt sista år!

Sådär, nu var första skoldagen på mitt sista år i högstadiet avklarad. Helt okej, inte tråkig och inte rolig, sådär som skoldagar brukar vara. Men som tur var hade vi inga block, där en 12 tiden for vi till stranden och spela volleyball och simmade. Ganska skön start på skolåret!

Matildas bild
http://lifethroughthis.blogg.se/

Sista sommarlovsdagen

Sista sommarlovsdagen tillbringades med härligt folk vid paradise beach.
I mårgon tillbaka till skolan.. Skall bli helt okej när men tänker på det. Man får träffa alla trevliga människor som man inte sett på sommaren och man får någon sårts rutin på de hela. Nog för att sommarlovet har varigt otroligt skönt och jag skulle inte ha något emot om det var några veckor längre. Men hursomhälst börjar skolan vare sej man vill eler inte så det är bara att kämpa på i 188 dagar tills sommarlovet börjar igen.


Skulle ta en fin bild på josse & wili men såklart var daniela & Matilda ute och "joggade" i bakgrunden


Så dom fick också posera på en bild..Och tillslut fick jag en fin blid på bara josse & wili

Bilder


For till månttun och simmade med joska & matilda

 


__

Håller på att koka mat med Eminem i bakgrunden, går riktigt bra. Eller gick riktigt bra ända tills jag glömde kastrullen på plattan och riset kokade fast i bottnen. Men så kan det gå ibland..

Det var det

Igår var det då altså konstensnatt, bästa kvällen på länge!
Kvällen började i vasklot där matilda, jag, daniela och emmi var. vi gick till stan för att träffa ett helt gäng med människor. Efter det till kuntsi för att pröva på yoga men tyvärr hittade vi inte den indiska yogan men raga musik, kanske var det lika bra.Vi vandrade på i stan ett tag sedan sökte vi oss mot hoviska och sedan mot sandö. Träffade massor med nya trevliga människor och folk som man inte sett på ett bra tag. Där vid halv 1 tiden gick vi till stan igen och kl 3 var vi hemma.

Kameran fick jag inte laddad men tog min brors istället men när vi väl var i stan tog jag en blid på min fina vänner och sedan dog den (kameran altså)

En bild på mina fina vänner från igårIkväll blir det tjejkväll vid matilda och det kommer bli otroligt skönt att bara vara flickor för en gångs skull.

Tjohoo

Kom just hem från stan och om ungefär 2 timmar bär det av dit igen på konstensnatt! klockan 6 är det indisk yoga men raga musik som josse och hanna har planerat att vi skall delta i. Vi kommer troligen inte att hinna till klockan 6 vilket betyder att vi kommer in stövlande enhalv timme försent. Men nåja det blir ju en trevlig upplevelse får vi hoppas. Tänkte jag skulle ladda kameran så man får lite bilder men nej laddaren är som spårlöst försvunnen, gissar att den antagligen är vid josse men letade igenom deras hus utan resultat. Jag skall försöka ladda kameran på något annat sätt och om ja lyckas kommer det bilder senare!
Mot stan

Nu far jag i till stan för att hitta elin och sedan villar vi iväg till jonatan med hjälp av en väg beskrivning av matilda.. känner på mej att detta inte kommer gå bra.


Bara sådär annars ser värdet nästan bra ut inför imorgon om vi har riktigt tur blir det en regnfri konstensnatt!
Fotoalbum


For till stan och köpte ett fotoalbum för några dagar sedan för att ha någonstans att lägga bilder. Eftersom de flesta bilder jag har på datorn kommer troligen raderas elr på annat sett försvinna med tiden.

Nu väntar jag på ingen mindre än daniela som borde köra upp på gården när som hälst. Ikv till Ritz för att se på Matilda & Sofia och alla andra som är med i musikalen som spels där.

onsdagHar varit vid josse med sundom flicorna + elin och sett på film. "Remember me" den var faktiskt riktit bra vilket jag inte trodde efter jag hade sett trailern. Rekomenderar den om man vill se en sorglig film. Efter det gick vi ut, riktigt skönt att få lite luft efter att ha suttit inne största delen av dagen, men vad kan man när det ösregnar?

Gonatt!

A Long Day

Hanna & Matilda
Hanna&Matilda

Steg upp klockan 6 och for iväg till gymmet, kom hem vid 10 tiden och sedan bar det av till hanna där matilda också var. Efter det till mej och sedan till josse.
Hjälp vad jag har hunnit med mycket idag och klockan är bara 8! Har vara vaken i 14 timmer, dagen blev 5 timmar längre än vad den brukar vara. Det betyder att det känns som om sommarlovet skulle vara längre och det har jag verkligen inget emot.


-

Försöker mej på att börja blogga så får vi de vad det blir till

RSS 2.0