Torsdag kväll

Först stannade mopon i en nedförsbacke pga att bensin var slut.. Så jag, Josse och Daniela tog fram min handduk och satte oss och väntade på bensin

Tydligen hade den något annat fel eftersom den inte startade när den fick bensin heller.. Josse körde iväg och jag och Daniela rullade in den i skogen och böjade gå mot stan. Efter 100 m tog vi en paus


Efter en stund kom Josse och Wili efter oss och vi satt oss nedanför strampen i 5 minuter innan vi förflyttade oss till Uni parken där vi helt spontant hoppade i vattnet.
Bilder från igår

Matilda & Elins konfirmation

Uppdatering


Idag har jag, Rebecka och Hanna kört runt till våra kära vänner som har blivit konfirmerade. Först till Matilda och sedan till Elin där vi åt oss mätta på tårtor, kex och bullar. 
Ikväll far vi en sväng till uni parken där Matilda och Elin och antagligen resten av alskat 4 har skriba träff.
Bilder från idag kommer senare

vasa rockfestival

FREDAG


LÖRDAG


Picknick

I torsdags blev det picknick utan picknick mat vid hoviska, mysit! Vi satt där ett bra tag tills vi där en 12 tiden tyckte att vi skulle cykla till stan i hopp om att något skulle ha upp. En husvagn med thaimat hade tydligen upp hela natten så där satt vi en stund innan vi sedan cyklade hem.


Spontan powerwalkDet här var altså vad jag, Hanna och Daniela syselsatte oss med förra natten. En spontan powerwalk i Sundom.

Chokladmousse -> Chokladmaränger -> Chokladkaka
Min och Danielas chokladmousse blev aldrig "fast skum" utan endast en rinnig vätska. Så av samma smet försökte vi göra maränger men det lyckades tyvärr inte heller. Till slut blev chokladmousse smeten en chokladkaka. Men någonting gick tydligen snett i den processen också eftersom kakan hade stora hål i sej. Duktiga kockar!

Bakning med Nashan / Pekka på gång
Tisdag


Ikväll har antagligen en stor del av vasas befolkning egnat sej åt Harry Potter. Personligen förstår jag inte varför. Istället för det har jag sett x antal Gossip Girl avsnitt, vilket jag tror att jag fortsätter med.
Ha en bra kväll gott folk


Idag är ingen vanlig dag

Super stort grattis till världens bästa Rebecka!


RSS 2.0