GÅRDAGEN I BILDER


shenare mannen !

Eftersom jag har lagt Övis bildkonst linjen på andra plats när vi sökt till olika gymnasium skall jag dit på inträdesprov. Har inte den blekaste aning om vad jag skall göra för "konstverk" och ta med mej. Har någon nån smart idé som dom vill dela med sej av?

Antagligen gör jag något som har me foton att göra, har inte direkt några talanger när det gäller att teckna.. Vet egentligen inte varför jag sökte till bildkonst linjen.
Nåja hoppeligen kommer jag in till VG, och gör jag inte det kommer jag knappast in till Övis heller. hahaSammanfattning av helgen

Fredagen spenderades vid Erik med bland annat dessa.
Jätte rolig kväll som slutade med Matildax2 och Elin i Gamlis. Har för övrigt en en sådär halvkul film på Matilda och Elin från fredagen men tror att jag besparar er från den..


Lördagen
började med att vi vaknade vid Matilda klockan 7?! Började så småningom (efter kanske 6 timmar) dra oss hemåt.

På lördag kväll satt vi i Vasklot och grät. Jag har aldrig gråtit så mycket till en film. Om någon vill se en sorglig film så rekommenderar ja verkligen "Bridge to Terabitia".

Där en 10 tiden kom Hanna på att vi skulle GÅ till stan.. Det är i och för sej inte så långt men det var kallt.


söndag steg jag och Elin upp klockan 9 för att fara till kyrkan 10. Jag har räknat ut att jag antagligen måste gå i kyrkan varje söndag nu för att få tillräckligt med skriba underskrifter.

Efter det for vi till Öjberget, det gick verkligen inte att åka först så vi gick in och åt
(tröst åt), satt inne i någon timme och sedan tvingade Josse ut oss igen. Då gick det mycket bättre. Efter ett tag for Josse hem och jag och Elin föll i liften, rulla ner för backen och Elin fick en lift i huvudet.

(Bilden är från denna fina blogg)

Resten av dagarna i Goa

Väldigt beskrivande bild.. HOLY COW!

Efter att jag och mamma tappat bort oss i Majorda (stad i Goa)

Vägkorsning
Träffade Ångermans

Matilda!

Jag och Matilda i en Kryddträdgård.. HahahFlygplatsen i Indien


SKIDDAG I SIMPSIÖ

For iväg till Simpsiö med hela skolan idag. Det var riktigt härligt att slippa en skoldag och få vara ute i backarna istället.
Jag och elin hoppade i den största hoppan i hela Simpsiö med snowboard! Eller hoppade och hoppade.. snarare körde, rullade och flög. Men nog såg de säkert ganska proffsigt ut iallafall. hehe2 fina bilder på Matilda och Josse blev det före min kamera dog

DO NOT DUMP GARBAGEhej jag har typ inga ögonbryn kvar

Efter skolan for jag direkt till IHOHUD för ansiktsbehandling. Själva behandlingen var helt bra men sedan frågade hon som gjorde den hon kunde "plocka brynen", och nu ser det rent ut sakt bedrövligt ut!

(Om någon förresten vil se bilder från de andra dagarna i Indien så säg till!)


Söndagens höjdpunktEn sådär halv kul incident

klockan var några minuter före 9 då jag, Hanna och Daniela går in i Rewell center. Vi gick upp till andra våningen och skulle gå ut vid utgången nära Sale.
Vi går genom den första glasdörren, och sedan mot den andra. Men då öppnades den inte, vi går tillbaka till den första som inte heller öppnas längre. Då var vi instängda mellan 2 glasdörrar i Rewell center.
Vi springer från ena sidan av "rummet" till andra som yra höns i hopp om att någon av dörrarna skall öppnas.
Daniela ropar något i stil med: Hjälp luften tar slut! Jag kan inte andas...

hahaha, super rolig kväll hade vi iallafall.

RSS 2.0