Hälsokunskapsboken är för tjock

Fick veta att jag och Josse skall bo hos Miranda och Denise i Sverige, blir riktigt kul. Något som är mindre kul är att vi har hälsokunskaps prov imr och jag har 70 sidor kvar att läsa enligt vad jag har räknat, 35 enligt vad josse har räknat. Vet nu inte vad som stämmer men mycket är det iaf..
Tror jag stänger av datorn nu och börjar läsa om jag skall bli färdig innom dom närmaste timmarna


nästa vecka blir det sverige som gäller


Härlig vecka dethär.. På måndag var det fysik prov idag skulle ett hissa projekt presenteras, på onsdag matte prov och på fredag hälsokunskaps prov. Kan dom inte sprida ut de lite bättre, förstår inte vitsen med att ha alla prov på en gång.
Men nåja nästa vecka blir lättare, skola måndag-tisdag sedan far nästan hela 9an iväg till Sverige i 3 dagar och hälsar på en klass där. Det blir trevligt.


BILDBOMB!

Här kommer några tusen bilder från igår


Dagen började med att fira Rebecka och Josse
Barnkalas med pirattema (Y)


Daniela


Födelsedagsbarnen Rebecka och Josse


Matilda

Elin, Matilda och Linda


Linda, Jag, Elin och Matilda
mycket prat och mycker skratt blev det

Efter Rebeckas och Josses kalas bar det va till Matilda


Dansade och sjöng hela kvällen


Wili och Vicke


Wili och Josse


Beskrivande bild..
Elin, Daniela och Hanna


Vackert vackert


Josse, Daniela och Jag
Riktigt lyckad kväll blev det, som slutade ungefär
såhär...


hola

Torsdagar är härliga, trots att vi slutar 4 och det känns som om skolan aldrig slutar har vi lätta timmar. Först hade vi textilslöjd, syr något som skall föreställa en huppare men konstaterade idag att den blir otroligt ful.
Efter skolan körde jag direkt hem och kände att jag var ibehov av frisk luft, tog kameran med och gick ut. Riktigt skönt!
Fotografering

Skolfoto idag då, känner på mej att de int gick sådär överdrivet bra.. Jag tror hon tog två foton på detdär enskillda, på ena hade jag överdrivet stort hara smail och på det andra såg jag ut som om någon hade dött. Men det går ju att skicka tillbaka om det är riktigt hemskt.
Efter skolan for jag och Hanna på zumba! HAHA, hjälp vad roligt det var. Jag och Hanna + massa 60 åriga tanter. Tungt som bara vad, förvånar mej att ingen svimmade..
-GONATT-

STREETJAZZ

Far iväg på träningar med magen full av mat, får se hur många minuter jag hinner dansa innan jag får stickningar. Haha


MOT GAMLAVASA

Nä nu! Jag sitter inte frivilligt hemma en lödrakväll. Far iväg och håller matilda sällskap.


TJOHOO

Efter att jag och Daniela hade kommit hem från matilda släpa vi oss iväg till gymmet. Efter det körde vi iväg till citymarket och köpte godis! För er som vill veta var det extra pris på lösgodis 4,90/kg.


LOOKBOOK


-

Kom hem från skolan för ett tag sedan, höll på att somna på jompan. Vad är det för en idiot som har kommit på cirkelträning?! Man skall springa runt i en sal till olika stationer.. Kan dom nu inte komma på något bättre.
Nåja när jompan väl hade tagit slut efter 100 timmar var det bara att köra hem i ösregnet.
Nu vill jag bara lägga mej på soffan men datorn i famnen och knäppa på tv:n, och ligga där tills jag går och sover. Men nej jag MÅSTE städa mitt rum. Man ser inte ens golvet, och då är det väl ett tecken på att det behöver städas så småningom.. Tappade bort min skolväska men hittade den under alla kläder i mitt rum.

Nåja slut predikat för idag.bio med Rebecka & Elin

Var just på bio, Karate Kid! Den var faktiskt riktigt bra. Vi kom fram till att vi skall börja med kung fu, haha.

Här är trailern

helgen

Har tappat bort kameraladdaren igen.. Så här är en av Hannas "fina" bilder från lördagen

Helgen började som vanligt på fredag, körde omkring i gamla vasa ett tag. Sedan mot Sundom för att träffa våra trevliga vänner. Hände inget speciellt, satt och pratade, skrattade och hade allmänt trevligt.
På lördag bar det av till Rebecka, var ut och gick i Vikinga och i allt annat som finns där i närheten. Träffade en kassatant som nog var väldigt pratsjuk, hon berättade om alla sina krämpor och när hon hade stigit upp osv. Fick även kattmat av henne av någon mystisk anledning..
Efter det körde jag och Elin till Gamlavasa. Tänkte att vi skulle ha filmrally men nej vi somnade efter kanske 15 minuter. Så gick det med dom filmerna.

Dans + Idol

Hemma efter en rolig house timme och en timme stretching. Hjälp vad slö man blir efter stretching, och förhoppningsvis vigare också. Nu blir det Idol som gäller. Det är ju nästan hämst när folk som är totalt tondöva tror dom kan sjunga och söker till Idol och skämmer ut sej. Men ett gott skratt får man ju sej iallafall.HAHA, passar på att slänga in ett klipp från förra årets Idol..

tisdag

Kom tydligen med i SM på något mystiskt sätt fast uttagningen int nu gick sådär överdrivet bra. Så det var ju helt bra det då.
Nu tror jag att jag skall börja dra mej iväg till hanna, efter jag ringt och förvarnat om att ja kommer!

härliga människor

Det finns vissa människor som man värkligen kan vara sej själv med. Man behöver inte tänka på hur man ser ut elr vad man sejjär. Man kan vara hur galen som helst för man vet att man inte blir av med dom. Ibland funderar jag hur just vi har hamnat i samma land samma stad och hälften av oss i samma by. Men hur det än gick till är jag otroligt gald för det!
The summer is back

Hade så otroligt tråkigt så jag övervägde att gå och simma men jag insåg att det kanske var lite för kallt men ut tog jag mej iallafall. Och till min stora förvåning är det ju varmt! Sommaren kommer tydligen tillbaka, för en dag iallafall. Vet inte om mätaren har något fel men den visar 40,5° i solen, kan nog kanske stämma för varmt är det. Solen har man inte sett på att tag, man får verkligen energi av solen. känner mej hur glad som helst!
40° solen lyser 5 september
(Kvalitén är ju inte den bästa men så går det när man avnänder webcamra)

ser ut som om kvällen ändå blir till något

Hade sett framemot en fartfylld kväll, men så blir det inte. Efter att ha funderat på vad vi skall hitta på kom vi framtill att det blir en kväll men film igen. Men framförallt mat.. haha, elr bakverk kanske man skulle säga. Alla som kommer bakar något elr tar med godis eller något annat gott. Vi kommer bokstavligen rulla fram efter dethär.

Nu väntar jag bara på Daniela och Rebecka som är påväg hit för att baka!


Städning på G..

Tänkte jag skulle stiga upp 10 och städa hela huset men när man vaknar 11 och nördar sej på datorn i en timme är klockan 12! Så det blir att börja nu iställe och slösa upp hela dagen på att städa..

Blider från ikväll

 

Riktigt trevlig kväll med dom på bilderna + Hanna!

Finns inget bättre

Ikväll blir det en mysig hemma kväll med dom bästa! Blir förhoppningsvis god mat, men man vet inte vad det blir till när det är vi som gör maten. Speciellt när hanna är med i köket, nånej... tortilla kan man ju inte misslyckas med på så många sätt. Kommer sekärt några fina bilder sedan.
Ha en bra kväll!


...

Ganska tråkig träning idag, och sen till på köpet en misslyckad SM uttagning.. haha fail säger jag bara. Men det kommer nya chanser. Nu går jag och sover om jag skall orka upp imårgon.
-Gonatt-

En glad bild på mina fina vänner för att pigga upp stämningen i det här dystra inlägget!

Godmorgon

Dethär kommer nog inte hända ofta, (att jag bloggar på mårgonen) har för det mästa jätte bråttom på mårgonen. Hade också bråttom idag, satt och åt när det var 5 minuter tills jag måste fara hemmifrån. Men då märker jag att jag stigit upp en timme förtidigt. Nåja jag kommer ju iallafall i tid till skolan.
RSS 2.0